Lansare Website Arad

Marti, 25 Septembrie, 2012

Website cu doar 1 leu pe zi

Cu doar 1 leu pe zi poți avea acum propriul tău website, performant și adaptat nevoilor tale. Tot în acest preț beneficiezi și de sprijinul echipei noastre de profesioniști. Iată ce poți cumpăra cu doar 1 leu pe zi.

Editare website – Îți poți personaliza modelul ales după bunul plac, direct din confortul biroului tău. În cazul în care nu te descurci, îl personalizăm noi, exact așa cum dorești.

Subdomneiu – Dacă nu ai un domeniu de internet personal, îți oferim noi un subdomeniu gratuit. Website-urile pot fi postate atât pe domeniul personal, cât și pe subdomeniu.

Asistență – Toți cei care dețin un cont de client, beneficiază de asistență tehnică dedicată, telefonic sau prin intermediul unui sistem de mesagerie internă.

Optimizare SEO – SEO este un proces care crește vizibilitatea site-ului tău. Implică mici schimbări în site cum ar fi selectarea cuvintelor cheie care vor genera traficul propus.

Promovare – Fiind o agenție de publicitate cu produse proprii, îți vom promova website-ul pe unul dintre canalele noastre media, cu o deschidere largă către public.

Raportări – Google Analytics îți oferă acces la date detaliate despre traficul pe site-ul tău. De asemenea, îți oferă posibilitatea de a vedea care părți ale site-ului sunt cele mai vizitate.

www.website-arad.ro