Bus Handle

Bus Handle

Bus Handlle sau mânerul publicitar este printre cele mai solicitate tipuri de reclamă pentru interiorul mijloacelor de transport în comun. Mânerele sunt montate pe barele de susţinere a călătorilor. Astfel, fiind la nivelul ochiilor, mesajul este perceput în mod optim de călători, potențialii dumneavoastră clienți.

Acest tip de publicitate este non-invazivă, dimpotrivă, mânerele publicitare sunt practice și utile! Pasagerii le observă fără îndoială, iar astfel sunt informați, prin slogane expresive și imagini atrăgătoare, despre promoțiile și ofertele dumneavoastră.

Spatiul publicitar pe un mâner este de 12,5 x 8 cm x 2 feţe. Într-un tramvai sunt montate între 11-20 mânere publicitare, în funcţie de structura interioară a tramvaiului.

 

 

CLICK PENTRU IMAGINI TRAMVAIE CU MANARE 

 

 

Noutati & Evenimente

  • Lansare Party Arad Miercuri, 20 Martie, 2013 Vineri, 15 martie, în Irish Public House, va avea loc concursul de bere „Piramida Staropramen”, prilej cu care organizatorii evenime ...
  • Lansare Website Arad Marti, 25 Septembrie, 2012 Cu doar 1 leu pe zi poți avea acum propriul tău website, performant și adaptat nevoilor tale. Tot în acest preț beneficiezi și de sprijinul ...

Parteneri & Colaboratori