Publicitate pe ecrane LCD

Publicitate pe ecrane LCD

Publicitate audio-video în tramvaie

 Este o metodă inovativă de publicitate, într-un mediu nou! Este publicitate indoor, realizată prin intermediul unor ecrane LCD montate în interiorul tramvaielor din Arad. Prin intermediul acestor sisteme rulăm spoturi publicitare, divertisment şi informații de uz general, care au un impact deosebit de puternic asupra călătoriilor.

 Dorim să valorificăm timpul călătorilor într-un mod plăcut, prezentându-le promoţiile şi ofertele dvs! Privitorul nu poate ”schimba postul”, ceea ce vă oferă exclusivitate garantată.

 Ecranele LCD de 22”, sunt montate în tramvaiele aparţinând Companiei de Transport Public SA Arad, cel mai mare transportator din judeţ, care asigură  prin intermediul autobuzelor şi tramvaielor, atât transport urban cât şi suburban. 

 Tramvaiele publicitare circulă 8 ore/zi, timp de 18 zile/lună. Reţeaua de transport se întinde pe 284 km în zona urbană şi 269 km în zona preurbană. În fiecare zi un tramvai efectuează în medie 10 curse cu o durată de 60 - 90 minute / cursă şi înregistrează zilnic o medie de 1.500 călători.

 Durata medie a unei curse este de aprox. 20 - 30 minute, timp în care călătorul este informat in mod direct, audio-vizual, de ofertele și serviciile dvs! Cu un spot publicitar, care se repeta la un interval de 20 minute, beneficiati de 24 de aparitii pe zi, respectiv 432 aparitii/ luna. 

 

CLICK PENTRU IMAGINI TRAMVAIE CU LCD

 

  

Noutati & Evenimente

  • Lansare Party Arad Miercuri, 20 Martie, 2013 Vineri, 15 martie, în Irish Public House, va avea loc concursul de bere „Piramida Staropramen”, prilej cu care organizatorii evenime ...
  • Lansare Website Arad Marti, 25 Septembrie, 2012 Cu doar 1 leu pe zi poți avea acum propriul tău website, performant și adaptat nevoilor tale. Tot în acest preț beneficiezi și de sprijinul ...

Parteneri & Colaboratori