Restroom Advertising

Restroom Advertising

   Publicitate în toalete: restaurante, mall-uri, terase, baruri

   Agenția City Visual Group a lansat un produs în premieră în Arad: publicitatea în toalete. Am lansat această modalitate de promovare datorită rezultatelor foarte bune arătate în celelalte orașe ale țării, unde acest tip de publicitate a avut succes constant încă de la apariție.

   Un aspect foarte important aici, este timpul de staționare (între 30 secunde și 4 minute), timp în care atenția este atrasă de mesajul reclamei, astfel perioada în care cititorul este în contact vizual cu reclama este mai mare decât la majoritatea canalelor de promovare (TV, Radio, Panouri, Mash-uri, Ziare).

   Înțelegerea și memorarea mesajului reclamei sunt asigurate, iar prețurile sunt foarte mici față de piața din România. De menționat este faptul că avem o extindere constantă a acestui tip de publicitate în locațiile cu trafic mare din Arad.

Noutati & Evenimente

  • Lansare Party Arad Miercuri, 20 Martie, 2013 Vineri, 15 martie, în Irish Public House, va avea loc concursul de bere „Piramida Staropramen”, prilej cu care organizatorii evenime ...
  • Lansare Website Arad Marti, 25 Septembrie, 2012 Cu doar 1 leu pe zi poți avea acum propriul tău website, performant și adaptat nevoilor tale. Tot în acest preț beneficiezi și de sprijinul ...

Parteneri & Colaboratori